Popular Posts

Google Trends Indonesia

Tuesday, October 24, 2006

255.Lebaran Lagi

Ngaturaken sugeng riyadi
Nyuwun gunging pangaksami lahir lan batos, Menawi wonten kalepatan,
Ugi dipun paringi berkah ingkang kathah saking GUSTI ALLAH SWT.

Selamat Hari Raya Iedul Fitri 1 Syawal 1427 H
MINAL AIDIN WAL FAIDZIN
Mohon Maaf Lahir & Bathin
Post a Comment